Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

29/9/2012. Red Bull Art of Motion και φέτος στη Σαντορίνη


Οι καλύτεροι του parkour στον κόσμο συγκεντρώνονται και πάλι φέτος στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 στο μοναδικό, άψογα λευκό περιβάλλον της σκαρφαλωμένης στις βραχώδεις ακτές πόλης. Οι στέγες, οι θόλοι, οι βεράντες και οι πισίνες θα είναι όλα μέρος της φυσικής έκτασης με διαφορικό ύψος μεγαλύτερο από 50 μέτρα, όπου οι αθλητές θα διαγωνιστούν και πάλι εντός καθορισμένου χρόνου.
Για πρώτη φορά στην ιστορία αυτού του γεγονότος αθλητές από όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να προκριθούν σε μια ανοιχτή θέση στο διαγωνισμό, ώστε να ανταγωνιστεί τους πιο διάσημους free runners του κόσμου στο Red Bull Art of Motion στο πανέμορφο ελληνικό νησί της Σαντορίνης. Τα βίντεο που θα μοιραστούν ή θα δημοσιευτούν στη σελίδα facebook του Red Bull Art of Motion θα αξιολογηθούν από την επίσημη κριτική επιτροπή. Οι 3 πρώτοι άνδρες και 3 γυναίκες με τα καλύτερα βίντεο θα λάβουν την επιθυμητή πρόσκληση.
Το Red Bull Art of Motion εισήχθη για πρώτη φορά το 2007 ως διαγωνισμός στη Βιέννη και έκτοτε έχει καταστεί ως το κορυφαίο και μεγαλύτερου κύρους γεγονός για την κοινότητα Free Running και Parkour. Το 2011 ο Tim Shieff (Ηνωμένο Βασίλειο) κέρδισε τον πρώτο διαγωνισμό του Λονδίνου. Στο τέλος του Ιουλίου, Jason Paul (Γερμανία), έλαβε την κορυφαία αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή σε διαγωνισμό μπροστά από το ψηλότερο κτίριο της Ιαπωνίας στη Γιοκοχάμα. Ο παγκοσμίου φήμης stuntman και Free Runner Ryan Doyle (Ηνωμένο Βασίλειο) ήταν νικητής στο διαγωνισμό του Σάο Πάολο (Βραζιλία). Ο Μάρκους Γκούσταφσον (Σουηδία) κέρδισε το διαγωνισμό στο Ντιτρόιτ (ΗΠΑ) και ο Pavel Petkuns από τη Λετονία το Red Bull Art of Motion της τελευταίας χρόνιας στη Σαντορίνη.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία συμμτοχής εδώ
Πηγή: RedBull

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου