Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

6-8/6/2012 10ο Διεθνές Συνέδριο για τις Ενσύρματες/Ασύρματες Επικοινωνίες Internet


Το 10ο Διεθνές Συνέδριο για τις Ενσύρματες/Ασύρματες Επικοινωνίες Internet (WWIC 2012) θα πραγματοποιηθέι στη Σαντορίνη, στο Συνεδριακό Κέντρο 'Πέτρος Μ. Νομικός' από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου 2012.

Από την πρώτη εκδήλωση το 2002, το Διεθνές Συνέδριο για τις Ενσύρματες/Ασύρματες Επικοινωνίες Internet (WWIC) έχει καθιερωθεί ως ένα εξαιρετικά επιλεκτικό συνέδριο που εστιάζει στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της ασύρματης δικτύωσης και την παροχή ενός διεθνούς φόρουμ για......

 
την παρουσίαση και συζήτηση της έρευνας αιχμής στον τομέα.

Ο στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας στον τομέα της παγκόσμιας διαδικτύωσης, και να παράσχει ένα πλαίσιο για την ερευνητική συνεργασία, μέσω εστιασμένvων συζητήσεων που θα ορίσουν μελλοντικές ερευνητικές προσπάθειες και κατευθύνσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η επιτροπή προγράμματος θα δέχεται μόνο έναν περιορισμένο αριθμό papers που πληρούν τα κριτήρια της πρωτοτυπίας, της ποιότητας παρουσίασης και της συνάφειας θέματος. To WWIC είναι ένα single-track συνέδρiο και έχει φτάσει, μέσα σε 9 χρόνια, το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, η οποία αντικατοπτρίζεται τόσο στο επίπεδο της συμμετοχής καθώς και το ποσοστό αποδοχής και την ποσότητα και ποιότητα των υποβληθέντων papers. Μετά την παράδοση του συνεδρίου θα υπάρχει επίσης μια βραβείο καλύτερου paper.

Πηγή: www.erasmus.gr - www.wwic2012.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου