Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

17/7/2012. «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» στην Κάναβα Ρούσσου

Η κωμωδία του Γιώργου Θεοδοσιάδη, σε σκηνοθεσία: Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, με τους  Σπ. Πούλης, Θ. Βισκαδουράκης, Σπ. Σπαντίδας, Δ. Στογιάννη στο πλαίσιο της περιοδείας της σε ολόκληρη την Ελλάδα θα φιλοξενηθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου στο θέατρο της Κάναβας Ρούσσος στην Μέσα Γωνιά.
Η παράσταση που ενθουσίασε το Αθηναϊκό κοινό, ανέβηκε μετά το Πάσχα στην Αθήνα, με το ίδιο κάστ, στη σκηνή του θεάτρου Αθήναιον.

Σύμφωνα με το στόρυ,

Ένας τυφλός, ένας κουφός και ένας μουγγός, επικοινωνούν με ιδιαίτερο τρόπο μεταξύ τους και προσφέρουν άφθονο γέλιο στο κοινό. Ο ένας δεν ακούει, ο άλλος δεν βλέπει και ο
τρίτος δεν μιλάει. Αν νομίζετε ωστόσο πως δεν μπορούν να συνεννοηθούν κάνετε... λάθος.

«Το έργο είναι εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένα έργο για την συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, την φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν. Αυτή η θεατρική διασκευή του τονίζει τις κωμικές πλευρές της ιστορίας και εξελίσσεται σε μια σύγχρονη κωμωδία» αναφέρει ο κ. Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος επιμελήθηκε και το κείμενο μαζί με τον Δημήτρη Καντά.

Η παράσταση μας μεταφέρει στην καθημερινότητα τριών φίλων με ειδικές δυνατότητες. Ένας τυφλός, ένας κουφός και ένας μουγγός. Ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Κάποια στιγμή ωστόσο μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα και όλα ανατρέπονται. Οι παρεξηγήσεις έρχονται, οι έξυπνες ατάκες προσφέρουν άφθονο γέλιο ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές συγκίνησης.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου στο θέατρο της Κάναβας Ρούσσος στην Μέσα Γωνιά.

Ώρα έναρξης: 21:00
Κόστος εισιτηρίων: 15 ευρώ (παιδικό), 18 ευρώ (ενηλίκων) ή 15 ευρώ/άτομο με την επίδειξη εκπτωτικού κουπονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου