Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πολ.Σύλογος "Το Αρκάδι" . Εκδηλώσεις 2012

Υπολογίζοντας στην αμέριστη συμπαράστασή σας, και θεωρώντας απαραίτητη την συμμετοχή σας, οργανώνουμε και φέτος τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Στηρίζουμε και προωθούμε την συνεργασία ανάμεσα στα δύο νησιά, την Κρήτη και την Σαντορίνη.
Ως Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης "Το Αρκάδι" έχουμε διαπιστώσει την αγάπη και την φιλόξενη διάθεση με τις οποίες μας περιβάλλουν οι κάτοικοι του νησιού. Θεωρούμε λοιπόν, υποχρέωσή μας να ανταποδώσουμε την ευγένεια και την καλοσύνη σας με το να αναδείξουμε τις κοινές πολιτιστικές μας καταβολές καθώς και την αγωνία που μας διακατέχει για το αλληλένδετο μέλλον μας.

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων είναι το εξής:

10 Ιουνίου : Έκθεση κατασκευών «παιδικού δημιουργικού εργαστηρίου» της Τερέζας Τάντρου, στην Πλατεία των Φηρών 18.00 – 21.00
Το «παιδικό δημιουργικό εργαστήρι» του Συλλόγου των Κρητών της Σαντορίνης δημιουργήθηκε το 2005 κι έκτοτε λειτουργεί με επιτυχία με σκοπό την δημιουργική ενασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών.

22 Ιουνίου
παρουσίαση των χορευτικών του Συλλόγου σε μια εκδήλωση με
τίτλο «οι αέναοι χορευτές». Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο Γιώργος Βιτώρος, λαογράφος και άριστος χειριστής των Κρητικών ιδιωματισμών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Οινοποιείο «Κουτσογιαννόπουλου» στις 20.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

3-4 Ιουλίου Γιορτή του Αγίου Ανδρέα Κρήτης στην εκκλησία της Παναγίας της Κόκκινης (Παναγία του Κρητικού) στον Καρτεράδο.

6-7-8 Ιουλίου Παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «οι Βάτραχοι» από το «Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης» της Στέλλας Καραμπεροπούλου που δημιουργήθηκε το 2006 σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Κρητών. Οι παραστάσεις θα γίνουν στον «θόλο» του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι, στις 21.00 και η είσοδος είναι στα 6 ευρώ.

18 Ιουλίου Συναυλία παραδοσιακής, έντεχνης και λαϊκής μουσικής με το συγκρότημα «οκτάβα» που αποτελείται από 9 Χανιώτες μουσικούς Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Παναγίας της Πλατσανής στην Οία, και η είσοδος είναι ελεύθερη.

25 Ιουλίου Συναυλία παραδοσιακής Κρητικής, έντεχνης και λαϊκής μουσικής απο το συγκρότημα «Χαίνιδες». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο οινοποιείο «Κουτσογιαννόπουλου» στις 21.30 και η είσοδος είναι 10 ευρώ.

2 Αυγούστου Συναυλία έντεχνης ελληνικής μουσικής με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, και Ζηνοβία Αρβανιτίδη στο οινοποιείο «Κουτσογιαννόπουλου» στις 21.00. Είσοδος 15 ευρώ.

8 Αυγούστου Συναυλία παραδοσιακής Κρητικής, έντεχνης και λαϊκής μουσικής με τον Ross Daly. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο οινοποιείο «Κουτσογιαννόπουλου» στις 21.30 και η είσοδος είναι στα 10 ευρώ.

22 – 23 Αυγούστου Δύο συναυλίες, η πρώτη στην κεντρική πλατεία του Πύργου και η άλλη στην κεντρική πλατεία των Φηρών, με το συγκρότημα «Φωνές του Νότου» που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη. Ώρα έναρξης στις 20.30 η είσοδος είναι ελεύθερη.

31 Αυγούστου «Γιορτή Ρακής» με τον Στέλιο Μπικάκη, η εκδήλωση που κάθε χρόνο ρίχνει την αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «η καλύβα του Καλύβα» στον Κουλούμπο, στην Οία. Ώρα έναρξης στις 21.30, είσοδος στα 25 ευρώ.

Το ενημερωτικό έντυπο με το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του "Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης" μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στις περισσότερες επιχειρήσεις στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου