Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

28-29/7/2012. Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα «ZumbaR Weekend»

“Για πρώτη φορά στο νησί μας, τρεις πιστοποιημένοι Zumba instructors από την Αθήνα θα βρίσκονται μαζί σας για να διασκεδάσουμε και να γυμναστούμε παρέα το φετινό καλοκαίρι. Η Άννα Μαρία Χρυσουλάκη, ο Βασίλης Δημάκος και η Πόπη Σκευοφύλακα σας περιμένουν για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο τρέλα και πολύ κέφι. Μην το χάσετε για κανένα λόγο! PEACE, LOVE, ZUMBAR!”

Το ZumbaR FITNESS είναι η "νέα" μόδα στο χώρο της γυμναστικής που έχει κατακλύσει τους χώρους του FITNESS με μεγάλη επιτυχία. Στην ουσία δεν πρόκειται για κάτι νέο αλλά για ένα πρόγραμμα χορού και γυμναστικής που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του '90 στις ΗΠΑ από τον Κολομβιανό χορογράφο Alberto Perez. Το ZumbaR FITNESS θεωρείται ένα
είδος "μεταμφιεσμένης" άσκησης, αφού κάποιος μπορεί να κάψει από 500 έως και 1000 θερμίδες διασκεδάζοντας χωρίς να το καταλαβαίνει! Πρόκειται για αεροβική άσκηση  που ενσωματώνει latin κινήσεις και χορευτικές πινελιές από salsa, merengue, belly dance, cumbia, hip hop, reggaeton, samba, cha cha cha, bollywood κι άλλα. Δίνεται έμφαση στη μουσικότητα του μαθητή αλλά και στην ελευθερία κινήσεων αντίθετα με τα συμβατικά προγράμματα αεροβικής όπου χρησιμοποιείται μέτρημα για την απόδοση βημάτων.

-ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 12:00-13:00 και 18:00- 19:00
-ΕΙΣΟΔ0Σ 8 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου